brkovi

Whitesnake u Beogradu: karte u prodaji

WhitesnakeKao što je od ranije poznato, jedan od najvećih rok bendova svih vremena Whitesnake, uključio je i Beograd (22. novembra) u raspored svoje nove svetske turneje.

Prvi koncert u regionu je 21. novembra u Zagrebu u KC Dražen Petrović, zatim dan kasnije su u beogradskoj Hali Pionir. 24. novembra sviraju u sofijskoj Areni Armeec, a 25. su u Skoplju, u Boris Trajkovski hali.

Na prvom koncertu u Beogradu, posle 2013. godine, bend će pomovisati “The Purple Album” na kome sviraju numere koje je Koverdejl pevao svojevremeno u bendu Deep Purple. Pesme poput “Burn“, “Soldier Of Fortune” i “Stormbringer” snimljene su u novom aranžmanu, ali uz dozvolu Ričija Blekmora, jednog od osnivača Purple-a. “Ovo je tribjut – omaž. To je moje veliko hvala Deep Purple-u za priliku koju sam dobio pre više od 40 godina”, rekao je Koverdejl koji je u tom bendu pevao od 1973. do 1976. godine, nakon čega je osnovao Whitesnake.

Ulaznice za ovaj spektakl kod nas se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs – po sledećim kategorijama:

  • Parter: 2.500,00 dinara
  • Tribine: 2.990,00 dinara
  • Fan Pit: 3.500,00 dinara (ograničen tiraž na 1000 ulaznica)

Ostavite komentar: