Whitesnake dovode The Purple Tour u Zagreb

WhitesnakeJedan od najvećih rock bendova svih vremena, britanski hard rock velikani Whitesnake dovode svoju veliku “Purple” turneju u zagrebački KC Dražen Petrović u subotu 21. studenog.

Predvođeni legendarnim Davidom Coverdaleom prisutni su na sceni još od daleke 1978., a uskoro se spremaju na svjetsku turneju kojom će obilježiti glazbu nastalu prije samog oformljenja benda. Whitesnake su u svibnju ove godine objavili “The Purple Album”, na kojem se nalaze pjesme koje je Coverdale pjevao na albumima grupe Deep Purple u razdoblju od 1973. do 1976., a riječ je o pločama “Burn”, “Stormbringer” i “Come Taste The Band”.

’’Ovaj album objavljujem u znak ogromne zahvalnosti prema grupi Deep Purple’’ kategoričan je bio David Coverdale i dodao: ’’Kao što sam nedavno rekao Richieju – vi momci ste me poveli na nevjerojatno glazbeno putovanje koje još uvijek traje i blagoslovljen sam što sam vas imao za učitelje! Jedva čekam otpjevati ove divne pjesme uživo i uploviti s fanovima u Purple magiju!’’

Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, te na www.eventim.hr. Cijena za parter je 199 kn, tribina 220 kn, dok za fan pit, koji je ograničen na svega 500 ulaznica, treba izdvojiti 240 kn.

Ostavite komentar: