White Miles prije Eagles of Death Metal u zagrebačkoj Tvornici kulture

White Miles
Eagles of Death Metal dolaze u Zagreb 1. prosinca, a kao službena predgrupa na dijelu nove turneje prati ih perspektivni bend White Miles.

White Miles je glazbeni duo iz Austrije. Pjevačica i gitaristica Medina Rekic i bubnjar Hansjörg Loferer – Lofi znaju se već deset godina, a zajedno sviraju od 2011. Nakon što su objavili nekoliko snimki nastupa, napustili su radna mjesta te počeli živjeti svoj san. Osim po glazbenom uspjehu, poznati su i po ludim partijima koje priređuju u prostoriji za probe. Neizostavan dio njihovih partija su, uz glasnu glazbu, stari crno-bijeli filmovi te ples na šipki. Svoju glazbu nazivaju pole dance stoner blues rockom. Hrvatskoj publici predstaviti će se pjesmama s albuma” Job: genius, diagnose: madness” iz 2014. godine.

Ulaznice za zagrebački koncert EODM u Tvornici kulture po cijeni od 149 kuna (+ troškovi transakcije) mogu se kupiti putem službenog INmusic webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Ukoliko ne budu rasprodane, cijena ulaznice na dan koncerta (1. prosinca 2015.) iznosit će 160 kuna. Broj ulaznica je ograničen.

Ostavite komentar: