VVhile, Consecration i Triko nastupaju u Beogradu

VVhile

U subotu, 11. marta, u beogradskom Domu omladine, zajednički koncert održaće bendovi VVhile, Consecration i Triko.

VVhile su Stevan i Andrija i u teoriji to su bubanj, vokali i gitara. U praksi to je orkestar “pozitivne melanholije”, koji, ako mu se prepustite, stvara post-punk balade, shoegaze blues, hardcore soul… sasvim je ok da žanr izmislite sami dok slušate taj “wall of noise”. Njihov debi album “More” (2014) dobio je fantastične kritike sa svih strana, a bend uveliko radi na drugom studijskom albumu.

Consecration su beogradska stoner/sludge trojka koju čine Danilo, Matija i Ivan. U dosadašnjoj karijeri objavili su pet studijskih albuma, a uveliko rade na novom izdanju koje nosi radni naziv “Plava laguna”.

Triko je četvoročlani sastav iz Beograda nastao 2013. godine, a čine ga Boris Milanović, Dragan Mihajlović, Marija Đorđević i Milan Bukejlović. U njihovoj muzici prepoznaju se brojni uticaji iz bogate arhive nezavisnog rokenrola: indie pop, post-rock, post-punk… Imaju objavljen jedan dugosvirajući album “Atina Bojadži”.

Pored nastupa bendova, biće upriličena tri “intro” seta i live video show: dva DJ seta, Kišobran i Pop Depresija, kao i HETEM Live – uzbudljiva mešavina elektronike i električne gitare.

Karte se mogu nabaviti po ceni od 600 dinara.

Ostavite komentar: