Vrooom energično kroz NIš

arhiva

Svojevrsna muzička atrakcija iz Beograda, grupa Vrooom, priredila je sinoć u klubu “Feedback” pravi mali šou za nišku publiku.

Ono što je odavno postalo uobičajeno, kada su muzička dešavanja u pitanju, je kašnjenje, tako da je i ovaj koncert počeo tek negde oko ponoći. Već prva pesma najavila je dinamičan, živ, veseo i originalan nastup pun pozitivnog naboja. Pored starijih hitova bend je izveo i nove pesme kao što su “Cuts” i “Privremeno stanje” koje je, ne baš mnogobrojna publika, odlično prihvatila.

Zaštitni znak benda, pevačica Vanja Vukotić, kao i do sada imala je upečatljiv nastup. Osim prepoznatljivim glasom, publiku je animirala živahnim plesom i neverovatnom pozitivnom energijom kojom je uostalom, plenio čitav bend. Ređale su se numere “Missreality”, energično “Buđenje”, “Ludvig”, da bi se uživanje nastavilo i uz tri numere rezervisane za bis – “Tamni vilajet”, “Kao Adam u rano jutro” i “Prolaz”.

Bend je pružio dinamičnu i brzu vožnju kroz šarenu mešavinu roka, elektro i etno zvuka i učinio da sat i dvadesetak minuta protutnji dok dok si rekao „VROOOOM!“

Foto: Irena Spasić

Ostavite komentar: