brkovi

Viva Vox hor u Nišu

Viva VoxNakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, Viva Vox će održati prvi samostalni koncert u Nišu u subotu, 4.jula u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

U godini jubileja, kada Viva Vox slavi deset godina rada, nakon mnoštva koncerata i nedavno pune Kombank arene, publika na jugu Srbije će konačno imati priliku da uživa u celovečernjem nastupu ovog jedinstvenog hora, koji će promovisati i svoj prvi album (jednostavno nazvan po imenu hora), koji je početkom maja izašao za Mascom Records iz Beograda.

“Nakon divnog prijema na prošlogodišnjem Nišville Jazz festivalu, ovog leta se vraćamo u Niš i najavljujemo samostalan koncert 4. jula u dvorištu Univerziteta (zgrada Banovine)! Nišlije, pripremite se za novi repretroar, nove koreografije i šou koji pravo iz Kombank Arene donosimo u vaš grad”, objavljeno je na Fejsbuk stranici hora.

Hor je stekao svetsku slavu obradom pesme “Du Hast” grupe Rammstein koja je postala pravi YouTube hit. U svom repertoaru obrađuju pesme EKV-a, Prodigy-a i drugih rok bendova.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima biće objavljena uskoro.

Ostavite komentar: