“Neki drugi gradovi” hrvatskog benda Judette (video)

judette

Nakon žestokog prvog singla “Voli me”, alternativni pop rock bend Judette predstavio je osvježavajući i inovativni zvuk pjesme “Neki drugi gradovi”.

Nježna, romantična i drugačija Judette definitivno će nam uljepšati nadolazeću jesen svojim drugim singlom za koji su spot snimili pjevačica Lea L. Radolfi i Branko Banjac.

Iako je drugi singl nešto nježniji, pjevačica Lea nas upozorava da se ne navikavamo na nježnu Judette: Ova pjesma je ipak malo drugačija od našeg standardnog zvuka. Laganija je i mislimo da će odlično pasati baš u ovo vrijeme, ali već sa sljedećim singlom vraćamo se našem prepoznatljivom zvuku s dosta buke i malo žešćim vokalnim dionicama.”

Ovaj mladi i perspektivni bend iz Zagreba osnovan je krajem 2010. godine. tada je bend prijašnjeg imena D’Kidz odlučio okrenuti sa ozbiljnijem autorskim radom i po prvi puta stvaraju i pišu pjesme na hrvatskom jeziku.

Judette su: Lea Radolfi (vokal), Karlo Haltrich (gitara), Goran Posilović (gitara), Boris Kapetan (bas), Danijel Plasajec (bubnjevi).

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde