Radiohead usmjerava fokuse prema solo projektima

naslovna

Petorka iz engleskog Abingdona, Radiohead su odlučili proširiti svoju turneju slijedeće godine kako bi se još malo usviravali sa novim albumom A Moon Shaped Pool.

BBC Two je Edu O’Brienu postavio neka pitanja vezana za budućnost benda, a on otkriva da planiraju “malu turneju” iduće godine iako je “krajnje vrijeme” za posvetiti se individualnim poslovima i projektima.

“Spustit ćemo malo naše Radioglave… vrijeme je za svakog da se malo isključi i radi svako svoju stvar, za promjenu” izjavio je O’Brien.

Dakle, što to točno svaka petina Radioheada ima u planu? Thom Yorke i Jonny Greenwood rade filmove; Yorke želi urezati svoj debitantski uspjeh sa remakeom kultnog horora Suspiria. U međuvremenu, Greenwood je okupiran Thomas Andersonovim Phantom Thread i nadolazećim filmom You Were Never Really Here u kojem je jednu od uloga dobio Joaquin Phoenix. Yorke je uz sve to još izrazio želju za ponovnim okupljanjem benda Atoms For Peace. O’Brien do kraja godine ima u planu izdati solo album prvijenac.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.