Vlasta Popić i Stuttgart Online sutra u Nišu

Vlasta Popić

U petak, 3. aprila, u niškom klubu Feedback zajednički koncert održaće Vlasta Popić i Stuttgart Online. Ovom prilikom publika će moći da čuje dosta punk-noise-pop zvuka, ali i dosta garažnog rokenrola.

Vlasta Popić je trio koji dolazi iz Varaždina i predstavnici su punk-noise-pop melodija. Nedavno su izdali svoj drugi po redu studijski album, koji nosi naziv “Kvadrat“. O njihovom novom izdanju, ali i drugim aktivnostima razgovarali smo sa Ivanom Ščapecom, a ovde možete pogledati šta je on sve otkrio za balkanrock.com.

Stuttgart Online ubitačni je dvojac koji čine Bojan Slačala i Marko Barišić. Njihov, treći po redu, studijski album, “Štutgart na vezi” nedavno je ugledao svetlost dana. Kao i prethodna dva albuma i novo ostvarenje možete poslušati besplatno na njihovoj bandcamp stranici. Pre par nedelja odžrali su i sjajan nastup u Novom Sadu.

Karte u pretprodaji mogu se kupiti po ceni od 300 dinara u Vintage shopu, dok će na dan koncerta cena karte biti 400 dinara. Početak koncerta zakazan je za 22 časa.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde