Veliki prezir i Lira Vega 5. decembra u Božidarcu

veliki_prezirPosle skoro godinu dana koncertne pauze, Veliki prezir se vraća u CZK Božidarac, gde su i održali poslednji prestonički nastup. U petak, 5. decembra, nastupiće na Vračar Rocks festivalu, a kako sami kažu, “gledaćemo ih sad, pa ko zna kad”.“Ovo će biti sasvim sigurno naš poslednji kocert u Beogradu…dok ne vidimo šta ćemo sa sobom i novim albumom. Što znači, ko zna kad… Imam neki težak osećaj neizvesnosti za sve nas ovde na gomili i brdo malecnih upitnika u duši. Namerno kažem u duši, a ne u glavi. Ko razume, razumeće, ko ne razume i ne treba da razume. U svakom slučaju odvalićemo koncert kao da ne postoji sutra. Treba da dodjete. Treba nam toplota, hladno je. Svuda”,poručuje Vladimir Kolarić – Kole,​ ​frontmen Velikog​ prezir​a​.

Veliki prezir već punih 20 godina širi bazu fanova koji ih redovno prate na svim njihovim nastupima. Specijalni gosti na koncertu biće grupa Lira Vega i novi bend Dreambirds, za koje se priča i da bi Džef Bakli danas na njih bio ponosan, jer se upravo na tu estetiku oslanjaju.

Lira Vega će predstaviti novi zvuk benda – pesme koje će se naći na albumu “Duhovi”, čije snimanje se privodi kraju. Publika Božidarca biće upoznata i sa novim scenskim nastupom benda, obogaćenim atraktivnim koreografijama.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22)​, po ceni od 5​00 dinara.

Ostavite komentar: