Veliki humanitarni rok koncert “Verujem postojim”

riblja čorbaCentar za kulturu Božidarac biće u četvrtak, 26. marta, mesto održavanja Velikog humanitarnog koncerta “Verujem postojim“. Muzičari dobre volje, i tim Vračar Rocks festivala, odlučili su da pomognu članovima Pobednika, sportsko-rekrativnog udruženja osoba sa invaliditetom da ostvare jednu od svojih želja – da posete manastir Hilandar.

Tom prilikom nastupiće pioniri rokenrola na našim prostorima, YU grupa, koja će ove godine obeležiti 45 godina postojanja, a sa njima gosti večeri Bora Đorđević Čorba, Crnke, Point Blank, Texas Flood, Najda i Deliverance INC, Mad Red, Travellin’ Cats, The Bangcocks.

Pobednik već pune dve godine radi na podizanju kvaliteta života osoba različitih vrsta i stepena invaliditeta. Članovi i prijatelji udruženja kroz različite sportske aktivnosti, rekreaciju i druženje svakodnevno rade na socijalnoj integraciji osoba sa invaliditetom – čine ih ravnopravnim delom savremenog društva, jednakim sa njihovim vršnjacima, sugrađanima, prijateljima i kolegama.

Ulaznice za humanitarni rock spektakl biće dostupne na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, po ceni od svega 400 dinara.

Centar za kulturu “Božidarac“ je za ovu priliku salu ustupio bez naknade kako bi osobe sa invaliditetom mogle da ostvare jednu od svojih želja – da posete manastir Hilandar.

Ostavite komentar: