brkovi

Velika novogodišnja žurka uz Irie FM, Zemlju gruva i Acoustic Strings

IRIE FMNajlepše želje poželeće se 31. decembra iz potkrovlja nekadašnje Robne kuće Kluz (Masarikova 4) gde se u novogodišnjoj noći priprema “exKLUZivna (beo)GRADSKA žurka“.

Publiku očekuje jedinstveni “3 u 1” gradski doček, jer će se na jednom mestu, u srcu Beograda, istovremeno odigrati tri događaja: “kućna žurka” koja će oživeti duh intimnog Beograda, LIVE svirke i DJ stage.

Prepoznatljive gradske face, Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović, anđeo i đavo prestoničke ekipe, pripremaju poseban novogodišnji DJ set, a njima će se pridružiti Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) i Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team).

Uz dobar gruv ide i pošteno rokanje na live stage-u. Koncerte u prazničnom štimungu prirediće nikad aktuelniji Irie Fm, uvek atraktivna Zemlja gruva, ali i riznica najvećih rokenrol hitova – Acoustic Strings.

Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od svega 1.000 dinara dostupan je na svim Eventim, DD Tickets prodajnim mestima i u Win Win Shopovima.

Ostavite komentar: