brkovi

Veče gitarske indie pop muzike večeras u Beogradu

The Marshmallow Notebooks

U beogradskom KC Grad, večeras, u petak, 8. maja, na programu je veče gitarske indie pop muzike, kada će nastupiti potpisnici Noisy Nights Records etikete The Marshmallow Notebooks, (The) Lesser Men i Benchwarmers.

Matija Habijenec, koji stoji iza projekta The Marshmallow Notebooks, predstaviće beogradskoj publici pesme sa svog istoimenog albuma, kao i ostale numere snimljene u kućnim uslovima. Novi projekat pod nazivom “The Last Tourist in Town EP” očekuje se da bude objavljen do kraja leta. Matiji će na beogradskom nastupu društvo na sceni praviti bubnjar Vlado, a najavljeni su i specijalni gosti.

(The) Lesser Men, “adult disoriented rock” sastav, dolazi iz Zagreba. Prošle godine, u novembru, objavili su album “Vacation Freeze”, kao zajedničko Noisy Night/My Room Records vinilno izdanje.

Četvoročlani “college rock” bend, Benchwarmers, takođe, dolaze iz Zagreba. Oformljeni su 2012. godine, a naredne godine objavljen je njihov, za sada, jedini album “Define Success”. Ovo debitantsko ostvarenje naišlo je na veoma pozitivne kritike, kako publike, tako i stručne javnosti, te se našao na listama najboljih albuma mnogih regionalnih portala.

Ulaznice se mogu nabaviti po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, dok će na ulazu cena karte iznositi 400 dinara.

Ostavite komentar: