Veče amerikane u Zagrebu uz Stray Dogg, Saru Renar i J.R. August

Stray Dogg

Stray Dogg

U okviru prvog nastupa koji pokreće jedan od najpopularnijih web portala koji se bave muzikom u regionu, Muzika je Zvonko Radost, 12. februara u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, zajednički koncert održaće Stray Dogg, Sara Renar i J.R. August.

Beogradska grupa Stray Dogg postoji tri godine, a čine je Dukat Strajnić – glas i gitara, Marko Ignjatović – gitara, Ana Janković – violina i glas, Jelena Damjanović – klavir, Vladimir Milićević –bas i Relja Ilić –bubanj. Bend je objavio dva studijska albuma (“Almost” i “Fire’s Never Wrong”) – treći je najavljen za 2015. godinu i do danas je svirao preko stotinu koncerata.

Zagrebačka kantautorka Sara Renar u dosadašnjoj karijeri objavila je dva izdanja: debi album “Deca” 2013. godine za Aquarius Records i aktuleni “Jesen“, koji je prikupio najbolje recenzije od strane relevantnih muzičkih medija u regionu.

J.R.August, pravo ime Nikola Vranić je muzički vudrenkind iz Zaboka u Zagorju. Nikola je, iako ima tek 24 godine, sakupio potrebno iskustvo svirajući u raznim bendovima (Woodoo Lizards, među ostalima) i sada na koncertima, sa svojim bendom, koga je u međuvremenu okupio, predstavlja svoju romantičnu kvadrologiju “Change Of Seasons“.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta cena karata će iznositi 40 kuna.

Ostavite komentar: