brkovi

Uzemljenje objavili debi album

uzemljenje

Nakon beogradske promocije i preslušavanja albuma “Mehanizam”, bend Uzemljenje postavio je kompletan album na svoj zvanični youtube kanal, a isti će uskoro biti dostupan za besplatno preuzimanje sa sajta benda www.uzemljenje.net.

U pripremi je i video spot za pesmu “Ni po jada” te se time zahuktava promocija koja će biti zaokružena živim nastupima na jesen.

“Mehanizam” je njihov prvi studijski album i na njemu se nalazi devet pesama. Album je producirao i miksao Miloš Mihajlović u studiju “Blaze”.

Ovo izdanje dostupno je u fizičkom obliku po ceni od 500 dinara (plus PTT troškovi) i može se naručuti putem maila uzemljenje@hotmail.com ili porukom na facebook stranici www.facebook.com/uzemljenje gde je potrebno navesti svoje ime i prezime i adresu za slanje.

Bend je nastao 2011. godine i od starta je posvećen isključivo autorskom stvaralaštvu. Posebnu pažnju posvećuju tekstovima koji imaju apelativnu ulogu na slušaoca i ljudsku svest. Tekstovi su društveno angažovani, sa jasnom kritikom na račun društvenog sistema, ali i čoveka kao pojedinca.

Trenutnu postavu benda čine: Dejan Milošević (gitara/vokal), Mladen Jovanov (bubanj), Ivan Pavlović (bas) i Dragoljub Milovanović (gitara).

Ostavite komentar: