Urban&4 u martu stižu u Beograd

Damir UrbanU subotu, 21. marta u beogradskom Mikser House-u koncert će održati Damir Urban sa svojm četvoročlanim bendom.

Jedan od najoriginalnijih alternativnih rok muzičara regiona, predstaviće beogradskoj publici pesme sa nedavno objavljenog albuma “Mamut” koji je već pobrao simpatije muzičkih kritičara i Urbanovih vernih obožavatelja.

Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman iza sebe imaju mnogobrojne nastupe na prostoru bivše Jugoslavije, a 21. februara održali su  “koncert” u Domu sportova u Zagrebu.

Nekoliko puta je Urban već nastupao u prestonici Srbije, a biće ovo još jedna prilika da, pored novih pesama, njegovi fanovi uživaju u poznatim hitovima poput “Odlučio sam da te volim”, “Mala truba”, “Samo”, “Ruke” i mnogim drugim.

Karte za koncert su u prodaji od ponedeljka, 23. februara, na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi). Prvih 200 karata dostupno je po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara za jednu i 1600 dinara za dve ulaznice.

Ostavite komentar: