Umjesto NLV, u Vintage Industrial Baru uz Seine nastupa Nellcote

Foto: Sarah Dombre

Prvog četvrtka u travnju, 5. travnja, čeka vas pop-folk-punk koncert dva odlična domaća benda – varaždinsko-zagrebačko-beogradski Seine i zagrebačkog Nellcote, koji su uskočili umjesto prvotno najavljenih NLV.

Zbog zdravstvenog stanja jednog člana benda NLV je morao odgoditi ovaj nastup, a umjesto njih na pozornicu će se popeti zagrebački folk-blues Nellcote, tih i intiman bend za slušanje kod kuće, a glasan, mračan i privlačan za slušanje na koncertima.

“Dragi naši, iskreno nam je žao dojaviti vam kako naš koncert u Vintage Industrial Bar 5.4. mora biti otkazan zbog iznenadnog i hitnog operacijskog zahvata na jednom članu benda. Tretman iziskuje oporavak od nekoliko tjedana te iz tog razloga treba mirovati.

Zahvaljujemo vam se na razumijevanju i obećajemo da ćemo se iskupiti za ovu odgodu. Vratit ćemo se što prije, a vi nam šaljite dobre vibre jer nikad ne fali dodatnog ohrabrenja!
Vaši NLV ♥️”, objavili su iz benda na svojem Facebook profilu.

Ukoliko netko zbog promjene želi vratiti ulaznicu, to je moguće napraviti na mjestu na kojem je i kupljena, u suprotnom kupljene ulaznice vrijede i za ovaj koncert.

Ostavite komentar: