brkovi

U zagrebačku Arenu dolazi kanadski rocker Bryan Adams


Bryan Adams dolazi u Hrvatsku, a koncert će održati u zagrebačkoj Areni u četvrtak, 9. studenog.

Za svoj dugogodišnji rad i doprinos glazbenoj sceni primio je nagrade i nominacije za Grammy, MTV, Zlatni Globus, Juno, Oscara i još mnoge druge. Pjesme poput “Cuts Like a Knife”, “Run To You”, “Summer of ’69”, “Heaven”, “All For Love” obilježile su mladost mnogih i ostavile svoj trag na glazbenoj sceni te se pretvorile u klasike koji su i dan danas slušani i moderni.

Ovaj je svestrani umjetnik, s prodanih više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena. Uz pjevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj obol i u svijetu fotografije gdje je priznat umjetnik. Ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams foundation te kroz aktivizam u borbi za prava/zaštitu životinja. Mora mu se priznati zavidna i, prije svega, aktivna karijera, duga više od 35 godina, čime se rijetko koji muzičar može pohvaliti. Adams ne samo da, poput nekih svojih kolega, ne živi na starim lovorikama, već naprotiv, konstantno evoluira i ničim ne daje naslutiti da bi mogao usporiti.

Njegov najnoviji album “Get Up” producirao je Jeff Lynn iz ELO (Electric Light Orchestra) te definitivno predstavlja još jedan veliki korak naprijed u bogatom glazbenom stvaralaštvu. Upravo ovim albumom promovira i svoju turneju.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima po cijenama od 299 / 349 / 399 / 750 kn.

Ostavite komentar: