brkovi

U prodaji ulaznice za niški koncert Goblina

GobliniKao što je već najavljeno, legendarni šabački pankeri, Goblini, nastupiće u dvorištu niškog Univerziteta (Banovina) u četvrtak 7. jula sa početkom od 21 sat.

Bend će ovom prilikom nišku publiku podsetiti na svoje najbolje istinite priče, kao što su ”Cipjonka”, “Ima nas”, ”Voz”, “Anja”, “Magnovenje”, “Daleki put”, “Luna”, ”Deca iz komšiluka” i druge, i po ko zna koji put dokazati da pank na ovim prostorima nije mrtav.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović.U karijeri su objavili pet studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ulaznice su od danas u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara i mogu da se kupe u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnici Nemir (Obilićev venac 35) .

Promotivni period će trajati nedelju dana, tj. do subote 25. juna. Od ponedeljka 27. juna ulaznice će se prodavati po redovnoj ceni od 700 dinara, a na dan koncerta će koštati 800 dinara.

Podsetite se povratničkog koncerta Goblina iz Banovine (iz 2011. godine):

Ostavite komentar: