brkovi

U prodaji karte za niški koncert Fish in Oil

Počela je prodaja karata za nastup beogradskog jazz/fusion & crossover sastava Fish in Oil koji će, održati samostalni koncert u Nišu, u petak 24. februara u klubu Feedback, sa početkom od 22 časa.

Fish In Oil su niškoj publici poznati po nastupima na Nišville jazz festivalu (2011 – Open stage i 2014 – Main stage), a ovom prilikom imaće i koncertnu promociju novog, duplog albuma pod nazivom „Tri ključa“, koji je krajem decembra 2016. godine izašao za beogradsku izdavačku kuću Metropolis records.

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa Fish in Oil je prošla kroz brojne inkarnacije, a njeni članovi su bili mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih dvadesetak godina prisutni na domaćoj sceni. Grupa izvodi instrumentalnu fusion muziku na tragu bluza, rokenrola, surfa, etno muzike, fri džeza, filmske muzike, pank roka… izbegavajući svrstavanje u bilo koji od tih pravaca.

Ulaznice su u prodaji od petka, 10. februara po ceni od 400 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta, cena ulaznice iznosiće 500 dinara.

Ostavite komentar: