brkovi

U prodaji karte za koncert Hornsman Coyote-a u Feedbacku

Beogradski reggae muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote nastavlja sa koncertnom promocijom novog izdanja “Sevengreen” (Ammonite records, 2017). U okviru iste nastupiće u niškom klubu Feedback 8. decembra.

Hornsman Coyote, legenedarno ime domaće alternativne scene, je ove godine već zabeležio niz klubskih i festivalskih koncerata širom Evrope i Srbije, a kako saznajemo od Kojota i predstojeći period će biti izuzetno radan. Kako saznajemo od menadžmenta Hornsman Coyote-a, plan je da se u 2018. godini realizuje što je moguće više klubskih i festivalskih turneja, sa akcentom na zapadnu Evropu.

Hornsman je ove godine već realizovao mini turneje po Crnoj Gori, Malti, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a narednog vikenda nastupaju u Novom Mestu, Velenju i Beču.

Da napomenemo, u 2018. godini je planirano objavljivanje prvog studijskog albuma groove rock/metal sastava Remedy, koji predvodi Hornsman Coyote. Album je trenutno u fazi snimanja, a koncertna promocija je planirana za 2018.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 500 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).
Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 600 dinara.

Ostavite komentar: