U martu izlazi koncertni film benda Rammstein

Nakon 5 godina, čekanju uskoro dolazi kraj. Nemački Industrial metal sastav Rammstein konačno je obelodanio konkretnije informacije koje se tiču dugo najavljivanog koncertnog filma snimljenog u Parizu 2012. godine, kao i teaser za isti.

U pitanju je koncert snimljen 7. marta 2012. godine u Bercy areni u Parizu koji su posetili u okviru svetske “Made in Germany” turneje. Tom prilikom, u Bercyu, bend je odsvirao čak 23 pesme, međutim još uvek nije poznato da li će se sve numere naći na predstojećem izdanju.

Rediteljska palica i ovog puta je pripala Jonasu Åkerlundu, koji je već sarađivao sa bendom na spotovima za “Ich Tu Dir Weh”, “Pussy”, “Mein Land” i “Mann Geggen Mann”, ali i sa drugim zvezdama kao što su Madonna, Paul McCartney, Coldplay, Lady Gaga, The Rolling Stones, Metallica i mnogi drugi.

Pored DVD i Blu-Ray izdanja, ovaj koncertni film će doživeti i bioskopske projekcije. Karte će biti u prodaji od 20. januara, putem sledećeg sajta. Projekcije su najavljene za mart, a tačan datum izlaska filma u DVD i Blu-Ray formatu još uvek je nepoznat.

 

Jedan komentar o “U martu izlazi koncertni film benda Rammstein

Ostavite komentar: