brkovi

Tricky predstavlja “Skilled Mechanics” u Beogradu

trickyLegendarni trip-hop muzičar i producent Triki održaće koncert 26. januara 2016. godine (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Trikijev nastup u Domu omladine biće svojevrsna svetska ekskluziva – Beograd je na samom početku turneje na kojoj će predstavljati svoj novi album “Skilled Mechanics“, koji izlazi 22. januara 2016. godine!

“Uvek sam smatrao da izlaziš pred ljude i zabavljaš ih, ne dobijajući od njih ništa zauzvrat. Ali u poslednje vreme shvatio sam koliko mi pruža publika, to je nešto neverovatno”, kaže Triki pred dolazak u Beograd.

Album “Skilled Mechanics” najavljen je odnedavno singlovima “Beijing To Berlin”, na kome sarađuje sa kineskom reperkom Ivy, i potom “Diving Away” (odradom “Porpoise Head” benda Porno For Pyros).

Ulaznice za Trikijev koncert su već u prodaji na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Do 31. decembra cena ulaznice je 1.500 dinara. Od 1. januara ulaznica košta 1.800 dinara, a od 25. januara 2.000 dinara.

 

Ostavite komentar: