brkovi

Trentemøller na evropskoj turneji

trentemoller

Trentemøller, danski muzičar i producent, početkom sledeće godine održaće skoro dvomesečnu turneju u Evropi na kojoj će promovisati svoj novi album “Fixion”. Nama najbliži koncerti su u Budimpešti (8.2.), Solunu (11.2.) i Ljubljani (13.2.).

Karte za ove nastupe se već sada mogu kupiti, a cena im je 20 i 22 eura za koncerte u Budimpešti i Sloveniji, odnosno 28 eura za nastup u Solunu. Anders Trentemøller na ovoj turneji nastupa sa bendom koji čine Jakob Hoyer (bubanj), Jakob Falgren (bas, sint), Jeppe Brix Sørensen (gitara, sint) i Marie Fisker (vokal,gitara) koja je dugogodišnja saradnica.

Trentemøller već desetak godina važi za jednog od vodećih evropskih producenata elektronske muzike. Iako je od samog starta i albuma “The Last Resort” probijao sva moguća žanrovska ograničenja trudeći se da u elektronsku muziku uvede neke novine, danski kritičari su ga još na početku karijere okarakterisali kao “heroja tehna”. Ali kako su albumi dolazili Trentemøller je sve više odstupao od DJ pristupa i poprimao oblik benda što je dovelo do ovogodišnjeg albuma “Fixion” koji je u potpunosti aranžiran za bendovski nastup.

Save

Ostavite komentar: