Trent Reznor radi na novim Apple proizvodima

Pevač i frontmen Nine Inch Nailsa, Trent Reznor radi na novom projektu zajedno sa kompanijom Apple koja bi mogla da promeni način na koji većina nas sluša muziku.

Reznor je bio jedan od vodećih ljudi u kompaniji Beats Music pre nego što je otkupljena od strane Applea po ceni od tri milijarde dolara tokom prve polovine ove godine. U novom intervjuu za Billboard, Reznor je potvrdio da je još uvek deo kompanije i da je uključen u izradu novih projekata zajedno sa Appleom.

“Mislim da je kupovina muzike uspomena ere koja je davno prošla”, izjavio je Reznor, i nastavio: “I to govorim iz pozicije nekoga ko bi želeo da muzika bude plaćena. Posvetio sam čitav život pokušavajući da stvorim nešto za šta većina danas smatra da bi trebalo da bude besplatno.”

Reznor je dalje prokomentarisao svoju ulogu u kompaniji: “Beats je otkupljen od strane Applea, i pokazali su interesovanje za mene i određene proizvode koje bih mogao stvoriti za njih. Ne mogu da ulazim u detalje, ali mogu da kažem da se nalazim u jedinstvenoj situaciji u kojoj bih mogao biti od koristi za kompaniju. Naravno, u tom pogledu je neophodno načiniti određene kompromise u pogledu koliko je moguće biti posvećen muzici i stvaranju iste. Ovo je vrlo kreativan posao koji nije direktno povezan sa muzikom, ali se na neki način bavi njom.”

 

Ostavite komentar: