Train objavili novi singl sa albuma “Bulletproof Picasso”

train

Dobitnici Gremi nagrade, bend Train, ima novi singl “Angel In Blue Eyes” kojim najavljuju novi album.

Njihov sedmi album “Bulletproof Picasso” najavljen je za 16. septembar preko Columbia records, odnosno Menarta za Srbiju.

Pop rock trio je u okviru emisije čuvenog voditelja Howarda Sterna (radio SiriusXM), premijerno pustio singl “Angel In Blue Eyes”.

Train su do sada prodali preko 10 miliona albuma i 30 miliona singlova, njihove ploče i singlovi dostigli su bezbrojne zlatne i platinaste  tiraže. Train su ljubimci radio stanica, imaju fantastičan airplay, a pri tom su njihove pesme kvalitetno komercijalne, što i struka prepoznaje, pa su tako vlasnici 3 Grammy nagrade, 2 Billboard muzičke nagrade i pregršt nominacija.

Train su već dugo poznati u Americi, zahvaljujući Grammy nagrađenom singlu “Drops Of Jupiter (Tell Me)”, ali i pesmama “Meet Virginia” i “Calling All Angels ”. 2011. Godine osvojili su drugu Grammy nagradu za singl “Hey Soul Sister”, zahvaljujući kojoj je ceo svet čuo za ove  momke. Definitivno su nas osvojili albumom iz 2012.godine, “California 37”, odnosno hitovima “Drive By”, “50 Ways To Say Goodbye” i “Mermaid”.

Ostavite komentar: