Totalni Klošari i Škart: Pank koji volimo

Totalni Klosari, foto: Nenad Tanasković

Totalni Klosari, foto: Nenad Tanasković

Bendovi Totalni Klošari iz Niša i Škart Kosovske Mitrovice održali su zajednički nastup u niškom klubu Black Stage.

Škart

Škart

Dok se publika skupljala u klubu Black Stage, nakon četdesetominutnog zakašnjenja, na binu je izašao mladi pank-rok bend Škart iz Kosovske Mitrovice. Veče su otvorili pesmom “Ne” benda Ritam Nereda, a nakon toga su odsvirali i nekoliko svojih autorskih pesama u pank-rok maniru. Nakon toga, pred kraj svog skoro jednočasovnog nastupa, kao poslednju odsvirali su pesmu Goblina – “Ima nas”, koja je atmosferu u publici dovela do usijanja.

Totalni Klosari

Totalni Klosari

 

Pola sata pre ponoći, klub je bio pun i na binu izlaze Totalni Klošari i počinju pesmom “Ajde”. Nakon toga su premijerno izveli svoju novu pesmu. Najveće ovacije publike doživeli su kada su svirali njihove najpoznatije pesme od kojih su neke: “Diskoteka”, “Džeki vid a gan”, “Odlazim”, “Sećanje”, “Klasika”… Tokom tih pesama publika je prvila šutke, a neki su se čak dohvatili mikrofona i pevali.

Nakon jednoipočasovne svirke, oko jedan sat posle ponoći, atmosfera doživljava vrhunac kada Totalni Klošari izvode pesmu “Radnički znaj” tokom koje je, sada već tradicionalno, neko iz publike upalio baklju.

pubika

Ostavite komentar: