brkovi

Torche sutra u Božidarcu

torche

Američki sludge-metal sastav, Torche, će u okviru turneje na kojoj promovišu svoj aktuelni album “Restarter“, nastupiti sutradan u petak, 27. novembra, u Božidarcu. Ovo će biti prvi put da Torche svira u Srbiji.

Torche je jedno od važnijih imena svetske sludge metal scene poslednjih godina, zahvaljujući njihovom vrlo originalnom i melodičnom pristupu metal žanru. “Restarter” je njihov četvrti po redu studijski album i izašao je početkom 2015. godine. Dobio je pozitivne kritike od strane poznatih muzičkih portala, a smatra se da je ovo možda njihov najteži album do sada.

Kao predgrupe će nastupiti bendovi Them Moose Rush i The Schtrebers. Them Moose Rush je progresiv rok bend oformljen 2011. u Bjelovaru, u Hrvatskoj. Bend čine tri člana i do sada su objavili nekoliko EP-eva koje možete preslušati na njihovoj bandcamp stranici.

The Schtrebers su trojka iz Beograda koji svira instrumentalnu muziku čija se žanrovska odrednica orijentiše oko neke vrste bučnog, alternativnog roka. Za sada su na svojoj bandcamp stranici objavili samo jedan EP koji se sastoji iz četiri kratkih pesama.

Cena karte staje 1.500 dinara i može se nabaviti još danas u Felix shopu, a na dan koncerta, na ulazu u Božidarac 1.800 dinara.

Ostavite komentar: