Tides From Nebula uskoro u zagrebačkoj Močvari

Tides from Nebula

Tides From Nebula, jedan od najpoznatijih poljskih bendova, nastupit će u zagrebačkoj Močvari u četvrtak, 13. oktobra.

Bend je u osam godina djelovanja odradio preko 500 koncerata, a pozornicu su dijelili sa bendovima poput Cynic, sleepmakeswaves, After The Burial, Monuments, Obscure Sphinx, The Ocean.

Osnovani u siječnju 2008. u Varšavi, Tides From Nebula su svojom istovremeno emocionalnom i energičnom post rock/post metal svirkom vrlo brzo skrenuli pozornost publike na sebe. Već 2009. godine objavili su prvi album “Aura”, povrđujući pritom kritike koje su ih stavile na tron kao najbolji novi poljski bend te jedan od najboljih novih bendova unutar matičnog žanra.

Drugi album, “Earthshine”, su snimili sa Zbigniew Preisnerom, jednim od najpoznatijih svjetskih kompozitora muzike za film i kazalište. Izolirani u poljskim planinama, snimili su album prepun instrumentalnih soundscapeova koji se preklapaju iz krajnje ambijentalnih do najbučnijih trenutaka.

2013. godine izdali su album “Eternal Movement” koji je ulovio broje pohvale, a povod ovog koncerta u Močvari je promocija najnovijeg albuma “Safehaven” (2016.)

Vrata kluba se otvaraju u 21, a početak koncerta je najavljen za 22h. Ulaznice po cijeni od 55 kn je moguće kupiti na blagajni kluba na dan koncerta.

Ostavite komentar: