Ti, Cojones i persons from porlock za zagrevanje pred MENT

Ti
U četvrtak, 23. novembra u zagrebačkom Vintage Industrial Baru zajednički koncert održaće bendovi Ti, Cojones i persons from porlock, kao svojevrsnu najavu ljubljanskog MENT festivala. 

Grupa Ti je electro pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni – vokal, gitara, sintisajzer i Trajče Nikolovski – vokal, elektronski bubnjevi. Bend je nastao 2012. godine, a njihovu muziku karakterišu pamtljive i često sanjive melodije Dunijeve gitare, prijatne bas deonice odsvirane na sintisajzeru, dvoglasje, kao i Trajčetovi ritmovi koji teraju publiku na ples. Iza sebe imaju dva albuma, “Vidimo se” i “Život u Dvoje” kao i EP izdanje “Nekoliko Dana“.

Cojones je stoner/rock četvorka iz Zagreba osnovana 2006. godine. Iza sebe imaju split EP sa starim saborcima, bendom Umor i tri dugosvirajuća albuma od kojih je poslednji “Resonate” naišao isključivo na velike pohvale kritike i publike u Hrvatskoj, a i širom Evrope! U svojih više od deceniju postojanja momci su svirali po Evropi već nekoliko puta i zasvirali na mnogim značajnim festivalima svog žanra.

persons from porlock je slovenački alternativni sastav koji dolazi iz Ljubljane. Njihov prošlogodišnji album “things people don’t like” zauzeo je mnoge vrhove lista najboljih albuma u Sloveniji, a nedavno su objavili novi singl “Affordable Amphetamines” koji najavljuje skorašnji novi materijal.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 30 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Vintageu dok će na dan koštati 40 kuna.

Ostavite komentar: