There. singlom “Sonder” najavili album

There (2)Dok se iščekuje debi album niškog post rok sastava There. bend je predstavio bonus numeru sa njega, imena “Sonder“.

Ideja benda je da album bude izdat na vinilu, a pesma „Sonder“ je bonus sa albuma, objavljena da predstavi novi zvuk benda i nagovesti šta se može očekivati na punom izdanju. Singl je dostupan za pesplatan download sa bandcamp stranice niške etikete Tribal Rajber Label.

Bend There. je nastao kao igra niških muzičara koji su sarađivali u periodu 2010-2011. godine da bi svoju saradnju pretočili u debi EP pod nazivom „Session 4“ snimljenom live i izdatom 2013. godine. Ceo koncept benda zasnovan je na živom zvuku svakog člana benda i prenošenju energije samog stvaranja muzike koja uglavno nastaje iz džemovanja.

Bend će sa još jednim niškim sastavom Jayus Jazz nastupiti u petak, 25. decembra u niškom kafeu Truba od 22 časa. Jayus Jazz je autorski bend iz Niša nastao spontano, u proleće 2013. godine kao session projekat, a čine ga Čedomir Ilić (bass gitara), Zlatko Ilić (bubnjevi) i Lazar Petrović (gitara).

Ostavite komentar: