The Show Must Go On – The Bohemians u Zagrebu


Queen tribute bend The Bohemians dolaze u Boćarski dom u Zagrebu 18. studenog.

Ove godine u studenom obilježava se 25 godina od smrti Freddyja Mercuryja, legendarnog pjevača kultnog benda The Queen. Tim povodom u Boćarskom domu održat će se spektakl pod nazivom “The Show Must Go On“. Nastupit će tribute bend The Bohemians sa simfonijskim orkestrom iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksaika, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

The Bohemians sviraju obrade Queena već dvadeset godina, a u Zagreb dolaze odsvirati njihove najveće hitove poput “The Bohemian Rhapsody”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Under Pressure”, naslovne “The Show Must Go On” i mnogih drugih.

Audio vizualni spektakl već je isproban diljem Europe i šire, na raznim festivalima, stadionima i koncertnim dvoranama. Bend je čak u više navrata nastupao za službeni fan club grupe The Queen. Prateći orkestar ustanovljen je 2000. godine za produkciju uspješnog mjuzikla “Evita“, a neki od projekata na kojima su sudjelovali od tada uključuju “Jesus Christ Superstar”, “ABBA i Sinfonie” te “Fantom Opere”.

Početak koncerta najavljen je za 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim i On Parole, u Rockmarku, Klotu i Dirty Old Shopu u Zagrebu te u Dallas Music Shopu u Rijeci. Cijena ulaznice za parter iznosi 180 kuna u pretprodaji i 200 kuna na dan koncerta.

Ostavite komentar: