The Lumineers predstavili spot za pesmu “Angela”

the lumineersAmerički indi folk bend The Lumineers objavio je spot za pesmu “Angela”, koja se našla na njihovom poslednjem studijskom albumu “Cleopatra”, objavljenom u aprilu ove godine.

Produkcijom novog studijskog albuma bavio se Simone Felice (The Felice Brothers, The Avett Brothers), a izdanje je snimano u Clubhouse studiju, nedaleko od Woodstocka. Na njega se dugo čekalo, jer je bend proveo poslednje tri godine nastupajući na 6 od 7 kontinenata. U međuvremenu su nominovani za Grammy, u kategorijama ‘Best New Artist’ i ‘Best Americana Album’ te su prodali više od 3 miliona primeraka debitantskog studijskog izdanja.

Da ima nešto bezvremensko u The Lumineers mogli smo se uveriti slušajući pesme “Ophelia”, “Cleopatra” te “Angela”, a objavom drugog studijskog izdanja trojka je samo potvrdila, kako kažu, koliko se opire pesmama s recikliranim tekstovima koji ništa ne znače.

“Želimo pesme koje možeš obuhvatiti rukama. Moraju postojati druge priče i drugi načini za ispričati ih”, izjavili su The Lumineers

Spot za pesmu “Angela” je režirao Issac Ravishankara sa kojim su članovi benda ranije sarađivali.

Save

Ostavite komentar: