brkovi

The Killers nastupaju nultog dana Exita

The Killers

Slavni američki pop-rok sastav The Killers natupiće 5. jula, u okviru takozvanog “nultog” dana Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

The Killers su oformljeni 2001. godine u Las Vegasu, a debitantski album “Hot Fuss” objavili su 2004. godine. Nakon ovoga, usledila su još tri studijska izdanja “Sam’s Town” (2006), “Day & Age” (2008) i još uvek aktuelni “Battle Born” iz 2012. godine.

Članovi ovog planetarno popularnog kvarteta, koji su do sada prodali oko 22 miliona nosača zvuka, su pevač i klavijaturista Brandon Flowers, gitarista Dave Keuning, basista Mark Stoermer i bubnjar Ronnie Vannucci Jr.

U Novi Sad stižu u okviru turneje na kojoj će nastupiti u samo desetak zemalja, a publika će imati priliku da premijerno čuje neke od novih pesama koje će se naći na njihovom budućem albumu.

Pored njih, najavljeno je da će riječki indie sastav Jonathan nastupati na ovom Get Exited događaju, pa će momci predstaviti pesme sa nedavno objavljenog albuma “To Love…”

Ulaznice za novi Get EXITed spektakl sa Kilersima biće puštene u prodaju 13. marta, tačno u podne, i to na sva tržišta širom sveta po prvim i najpovoljnijim poklon cenama od samo 2.990 dinara za parter sa popustom od 50 odsto, te 4.990 za veoma fan pit i 12.000 za VIP platformu.

Jedan komentar o “The Killers nastupaju nultog dana Exita

  • superunknown

    Posle pompeznih najava (veliki rock bend od milion dolara)ocekivao sam Guns n Roses, u najgorem slucaju Aerosmith- umesto toga sterilni pop rock !? No exit for us

    Reply

Ostavite komentar: