brkovi

The Doors alive sledeće godine u Novom Sadu

Nakon što su se ove godine premijerno predstavili srpskoj publici u beogradskom Domu Omladine, Britanci The DOORS Alive 8. decembra 2018. dolaze i u Novi Sad.

Najbolji svetski The Doors tribute bend se, nakon njihovog rasprodatog beogradskog koncerta, vraća u Srbiju i ovoga puta unikatni muzički vremeplov stiže u novosadsku SKC Fabriku.
Tačno na 75. rođendan legende svetske rok scene Jima Morisona imaćemo priliku da uživamo u besmrtnim hitovima jednog od najznačajnijih muzičkih sastava našeg vremena.

The DOORS Alive predstavljaju najbliži mogući doživljaj nasleđa koje je ostalo iza legendarnog benda The DOORS. U svojim živim izvedbama dosledno prenose atmosferu originalnog benda i, u rasprodatim koncertnim dvoranama širom sveta, oživljavaju neobuzdani plamen najčistijeg rok zvuka kakav je bio na svom samom nastanku.

Podsećamo sve da je prethodni koncert benda bio vrlo brzo rasprodat. Prostor SKC Fabrike je ograničen i nakon što se kapacitet popuni nastup neće biti prebacivan u drugi prostor. Samo jedan datum je rezervisan za Srbiju.

U sklopu ovog zaista unikatnog muzičkog događaja u SKC Fabrici biće upriličeno nekoliko različitih dešavanja na kojima će publika moći da uživa u sadržajima posvećenim bendu The DOORS. O detaljima pomenutih dešavanja, krunisanim nastupom benda The DOORS Alive, publika će biti blagovremeno obaveštena.

Ulaznice za ovu manifestaciju se nalaze u prodaji:

1.400 din – specijalna akcija samo do 15. januara
1.800 din – pretprodaja
2.200 din – na dan koncerta

Ostavite komentar: