brkovi

The Bohemians – Queen tribute sredinom novembra u Beogradu

bohemiansU beogradskom Sava Centru će, povodom četvrt veka od smrti legendarnog Freddyja Mercuryja, pevača grupe Queen, biti održan tribute koncert 19. novembra.

U pitanju je nastup Queen tribute benda, The Bohemians, internacionalno poznatog sastava koji dolazi sa 25-očlanim simfonijskim orkestrom, horom i sopranom Lynelleom Jonssonom.

Ekipa je oformljena pre 20 godina s ciljem da ožive sećanje na Queen, a to su dosad i radili uspešno svirajući na brojnim festivalima, kao i koncertnim dvoranama i stadionima. O njihovom kvalitetu i popularnosti dovoljno svedoči činjenica da su i sami Brian May i Roger Taylor, gitarista i bubnjar Queena, uputili same reči hvale za The Bohemians.

Bend će izvoditi najveće, kultne hitove ove nezaboravne grupe, kao što su “The Show Must Go On”, “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions” i mnoge druge.

Ulaznice za ovo dešavanje se mogu nabaviti na biletarnici Sava Centra po ceni od 3000 dinara, a postoji i specijalna ponuda u vidu dečije ulaznice koja podrazumeva da deca do 8 godina starosti ne plaćaju kartu, a deca od 8 do 13 godina plaćaju po ceni od 1500 dinara.

Ostavite komentar: