The Bangcocks objavili svoj debi album

Beogradski rock sastav The Bangcocks objavio je svoj album prvenac pod imenom “Hodaj Sa Nama” za izdavačku kuću Lampshade Media.

Album “Hodaj Sa Nama” je snimljen pod producentskom palicom Petra Rudića (Svi Na Pod, Mravi) u studiju “Destilerija” i sastoji se od deset pesama, sedam novih i tri hit singla “Rock’n’Rolla”, “Hodaj Sa Mnom” i “Do Poslednjeg Metka” iz prethodne godine. Numere na albumu su dosta raznolike i protežu se od tvrdih rifovskih pesama, po kojima su prepoznatljivi, do pevljivih rok pesama i akustičnih balada.

Pomenuti album je imao i svoju promociju u krugu najbližih prijatelja i saradnika u Anker baru. Pred prijateljima iz sveta muzike i predstavnicima sedme sile bend je izveo 7 numera uz ovacije prisutnih. Promociji su, između ostalih, prisustvovali i članovi Yu Grupe, Prljavi Inspektor Blaža, pevač benda Texas Flood-Nenad Jovanović, Zoran Radomirović Švaba kao i Bojana Stamenov koja i gostuje na albumu. Ovom prilikom bend je najavio i novi spot za pesmu “Nema Predaje” čija se premijera očekuje 20. februara.

Album “Hodaj Sa Nama” možete preslušati na digitalnim servisima putem linka The Bangcocks- “Hodaj sa nama”.

Ostavite komentar: