brkovi

TBF i Justin’s Johnson na Splitskom Điru u Beogradu

Nakon čuvenog Splitskog đira u Savamali održanog pre tri godine, u subotu 24. septembra u Mikser House-u, održaće se još jedan mini omaž dalmatinskom gradu.

Koncertni program započeće u 21 čas nastupom sastava Justin’s Johnson, swing-ska-punk benda iz Splita osnovanog 2001. godine. Prvi studijski album, koji nailazi na odlične kritike publike i struke, izdaju 2013. godine pod nazivom “Na krivom mjestu u pravo vrijeme”. Preko 300 održanih koncerata do sada odveli su bend van granica države, a tokom godina su zabeležili zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima je i odlično ocijenjen njihov posljednji nastup na Exitu, ali i takmičarski ska festival u Italiji na kojem su odneli pobedu. Sastav čine: Miro Alač (vokal,gitara), Marin Cecić (saksofon), Ivan Boban (trombon), Frane Mihalj (truba), Cyro Gastone (bubanj) i  Bernard Andrijašević (bas gitara).

TBF (The Beat Fleet) je jedan od napriznatijih hrvatskih bendova koji se u poslednje dve decenije kroz šest studijskih albuma pozicionirao kao jedna od najvećih regionalnih muzičkih senzacija. Bend je osnovan 1991. godine, a vremenom su istraživanjem i muzičkim eksperimentisanjem iznova pronalazili nove načine izražavanja u kojima su njihove ideje formirale progresivan i originalan zvuk. TBF je s vremenom postao više od hip hopa. Odlični tekstovi i kompozicije stavljaju ih u sam vrh moderne balkanske diskografije. Njihovi albumi su visoko nagrađivani studijski materijali, a bend se već dugo vremena kotira i kao jedan od najboljih live sastava na ovim prostorima. Bend čine: Mladen Badovinac (vokal), Luka Barbić (vokal, elektronika), Aleksandar Antić (vokal, tekst), Ognjen Pavlović (bas gitara), Nikša Mandalinić (električna gitara) i Nikola Vidović (bubanj).

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima GigTixa po ceni od 700 dinara za prvih 200 ulaznica. Nakon rasprodatog kontigenta, cena će se povećati.

Ostavite komentar: