brkovi

Tav Falco’s Panther Burns poslednji put u Beogradu

Tav FalcoI heroji stare. Upravo to je razlog zbog koga organizatori predstojeći koncert Tava FalkaPanther Burns najavljuju kao poslednju priliku da ovu legendarnu rok ličnost i njegov prateći bend vidimo uživo u Beogradu. Da podsetimo, koncert će se održati desetog septembra u Domu omladine Beograda, a kao predgupa će nastupiti domaći sastav VIS Limunada.

Uprkos tome što je Falko prevalio sedamdesetu, treba se pripremiti za žestoki rokenrol događaj. Prošlogodišnji album Command Performance i noviji koncertni snimci dovoljno govore tome u prilog. Kada se njima pridodaju rad na filmu Urania Descending iz 2014. i knjiga fotografija An Iconography of Chance: 99 Photos of the Evanescent South, objavljena krajem prošle godine, shvatamo da Falko nije iscrpeo svoje kreativne potencijale i da ima puno volje da prikaže svu raskoš svojih raznovrsnih talenata. Otuda na predstojećem nastupu, pored koncretne izvedbe, može očekivati i to da Tav zapleše tango, ili iznenadi publiku demonstrirajući još neko od svojih brojnih umeća.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.300 dinara do prvog septembra. Od prvog septembra cena će biti 1.500 dinara, a na dan koncerta 1.800 dinara.

Jedan komentar o “Tav Falco’s Panther Burns poslednji put u Beogradu

Ostavite komentar: