Supersuckers sleću u Zagreb

SUPESUCKERS

U zagrebačkom Biggest Little Rock Clubu, nekadašnjem Hard Place-u, četvrtak, 2. jul, je rezervisan za goste iz SAD-a, rok sastav Supersuckers  iliti The Greatest Rock’n’Roll Band in the World, kako sami sebe nazivaju.

Nakon što je pre šest godina zagrebačka publika imala prilike da po drugi put uživa u jedinstvenoj energiji koju ovaj bend donosi, Supersuckers ponovo svraćaju u Hrvatsku u okviru turneje na kojoj promoviše najnoviji studijski album “Get the Hell“.

Svakako da je prava čast ugostiti bend koji je nastupao rame uz rame sa Mudhoney, Bad Religion, The Ramones, Flogging Molly, The New York Dolls i mnogim drugima. Sam njihov muzički stil nije lako okarakterisati jer predstavlja fuziju više žanrova, rokenrola, garažnog i južnog roka, raznih pravaca panka… Ali jedno je sigurno, da svojom pojavom plene i da su pre svega dobri zabavljači. Od kada su osnovani, 1988. godine u Arizoni, do danas snimili su 15-tak albuma i mnoštvo singlova, bili na Sub Pop etiketi i sarađivali sa vrhunskim muzičarima kakvi su Eddie Vedder iz Pearl Jama, Willy Nelson ili Steve Earle.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti po ceni od 80 kn na sledećim mestima:

  • klub Hard Place (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4),
  • muzička knjižara Rockmark (Berislavićeva 13)
  • Dirty Old Shop (Tratinska 22)

Naposletku, vrlo je važno uzeti u obzir da je broj karata ograničen!

 

 

Ostavite komentar: