Supersuckers evropsku turneju počinju u Novom Sadu

Supersuckers

U četvrtak, 5. aprila u novosadskom klubu Fabrika, koncert će održati slavni američki rok sastav Supersuckers.

Bend postoji od kraja 80-tih i ima ogromnu priču iza sebe. Počeli su kao kantri bend, pa su se vremenom preorijentisali na nešto tvrđe –  južnjački masni rokenrol. Gomila albuma, singlova i DVD-a sa lajv nastupa, saradnje sa poznatim muzičarima, kao i brojni fanovi, čak i iz redova poznatih ličnosti, deo su bogate istorije ovog benda.

Supersuckers su šetali kroz žanrove, i menjali postavu često. Postava iz 2012. godine zadržala se i do danas, a nju čine: Eddie Spaghetti (bas i vokal), “Metal” Marty Chandler i Christopher “Chango” Von Streicher (bubanj).

Članovi su imali i burne privatne živote, što je sigurno dalo pečat muzici koju stvaraju. Od samog početka karijere bili su fokusirani na nastupe, a takva je priča i danas, živi nastupi su ogromne rokenrol žurke. Uz masni južnjački zvuk, Supersuckers umeju da ubace i elemente panka i garažnog roka, i da sve uklope u jednu ludu i energičnu celinu.

Novosadski koncert označava početak prolećne evropske turneje benda, a u našoj zemlji i regionu nastupaće još i u Pirotu, Kladovu, Beogradu, Ljubljani i Zagrebu.

Ulaznice su u pretprodaji u Gigstixu, CD shopu Mungos i Graffitima po ceni od 700 din. Na vratima Fabrike cena će biti 1000 dinara.

 

Ostavite komentar: