Suicidal Angels u Beogradu: Poznate cene karata

Suicidal AngelsThrash metal formacija iz Grčke, Suicidal Angels ponovo se vraćaju u Srbiju, tačnije 28. februara u beogradski Dom omladine u okviru drugog dela turneje Conquering Europe.

Negde na samom početku svoje karijere momci iz Atine su se obreli u Srbiji kao podrška legendama iz Rotting Christ i još tada su ostavili sjajan utisak na sve prisutne. Međutim, danas su Suicidal Angels ozbiljan, jak bend koji bukvalno hara svetskom scenom i bez kojih se više ne može ni zamisliti neki kvalitetan metal festival.

Bend i dalje promoviše svoj aktuelan studijski album “Divide and Conquer” objavljen početkom 2014. godine za Nuclear Blast Records.

Isto veče nastupiće i thrash, hard core, crossover maskirana atrakcija iz Švedske Dr. Living Dead. Odlična kombinacija dinamičnih stilova upotpunjena sa maskiranom mistikom članova čini ovaj bend uvek vrlo rado viđenim gostima svih klubova i festivala širom scene.

Da cela priča bude zaokružena potrudiće se Angelus Apatrida iz Španije. Thrash metal bend koji iza sebe ima nekoliko studijskih albuma dok će njihov novi material biti objavljen za Century Media Records tokom januara.

Pretprodaja ulaznica počinje 15. januara, a cena karata iznosi 1.200 dinara. Na dan koncerta cena ulaznica iznosiće 1.600 dinara. Karte se mogu nabaviti u Felixu (Beograd) i Mungosu (Novi Sad).

Ostavite komentar: