brkovi

Suffocation sredinom avgusta u Novom Sadu


U organizaciji Serbian Hellbangersa biće održana prava poslastica za sve ljubitelje death metal zvuka, a radi se o nastupu kultnog američkog death metal sastava Suffocation, koji će posetiti našu zemlju tokom leta. Koncert će se održati u novosadsku Fabriku13. avgusta.


Bendu će ovo biti prva poseta Srbiji nakon tačno 10 godina. Suffocation je bend čije ime govori samo za sebe u metal krugovima. Od samog starta davne 1988. godine, a posebno sa svojim prvim singlom “Human Waste”, celoj muzičkoj sceni su dali do znanja da se granice brutalnosti pomeraju za nekoliko koraka dalje. I zaista, tako je ostalo do današnjih dana pošto je Suffocation postao sinonim za najžešće i najbrutalnije muzičke ekspresije.

9. juna bend će objaviti svoj osmi i dugo očekivani studijski album pod nazivom “…Of The Dark Ligh”. Istoga dana krenuće na svetsku turneju u okviru koje je, na sreću brojnih im fanova, uvrštena i Srbija.

Ulaznice se mogu naći u prodaji od 25. aprila. Po akcijskoj ceni od 1500 dinara mogu se kupiti do 15. maja. Redovna cena u pretprodaji će iznositi 2000 dinara, a na dan koncerta 2500 dinara. Prodajna mesta su Gigstix, Mungos i Felix.

Ostavite komentar: