brkovi

“Struja” najavljuje novi album Dječaka (video)

Dječaci

“Struja” je prvi singl sa novog albuma splitskog sastava Dječaci.

Struja

Struja

Dugo smo čekali nastavak ‘dječačke’ priče koja se tako dobro primila u javnosti. Njihov prošli album “Istina” rasprodan je u rekordnom roku, pjesma “Lovrinac” bila je među kandidatima za Porinov Hit godine, pjevali su je svi – od djece u vrtiću do domaćica.

Singlovi “Dalmacija”, “Miris” i “Siromašan” dokazali su da Dječaci itekako imaju što za reći, neovisno o tome je li tema zezancija ili je pjesma ozbiljnijeg karaktera. Splitsko-zagrebačka hip hop družina o svom novom materijalu govori s oprezom: ‘Stvaranje novog albuma stavlja nas u nezgodnu poziciju, jer ljudi očekuju da zadovoljimo jako različite slojeve naše fan-baze, od zagriženih fanova koji žele samo tvrdi rap, do novijih fanova koje zanima samo Lovrinac, Miris i slično. Trudimo se samo raditi kvalitetnu glazbu i ne razmišljati o tome, ali nije prelako.’

Ivo Ivo sportskim rječnikom kaže: “Radimo pjesmu po pjesmu, Vojko Vrućina obećava bolju muziku i još gluplje stihove, a Zondo garantira da će mix pjesama biti bolji nego prije”.

Ostavite komentar: