“Struja” najavljuje novi album Dječaka (video)

Dječaci

“Struja” je prvi singl sa novog albuma splitskog sastava Dječaci.

Struja

Struja

Dugo smo čekali nastavak ‘dječačke’ priče koja se tako dobro primila u javnosti. Njihov prošli album “Istina” rasprodan je u rekordnom roku, pjesma “Lovrinac” bila je među kandidatima za Porinov Hit godine, pjevali su je svi – od djece u vrtiću do domaćica.

Singlovi “Dalmacija”, “Miris” i “Siromašan” dokazali su da Dječaci itekako imaju što za reći, neovisno o tome je li tema zezancija ili je pjesma ozbiljnijeg karaktera. Splitsko-zagrebačka hip hop družina o svom novom materijalu govori s oprezom: ‘Stvaranje novog albuma stavlja nas u nezgodnu poziciju, jer ljudi očekuju da zadovoljimo jako različite slojeve naše fan-baze, od zagriženih fanova koji žele samo tvrdi rap, do novijih fanova koje zanima samo Lovrinac, Miris i slično. Trudimo se samo raditi kvalitetnu glazbu i ne razmišljati o tome, ali nije prelako.’

Ivo Ivo sportskim rječnikom kaže: “Radimo pjesmu po pjesmu, Vojko Vrućina obećava bolju muziku i još gluplje stihove, a Zondo garantira da će mix pjesama biti bolji nego prije”.

Ostavite komentar: