brkovi

Straight Mickey And The Boyz premijerno u Nišu i Pirotu

Straight Mickey and The BoyzBeogradski alternativci Straight Mickey And The Boyz dolaze na jug Srbije gde će nastupiti 10. aprila u niškom klubu Feedback, odnosno 11. aprila u pirotskom OKC.

Straight Mickey And The Boyz iz Beograda je bend koji se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike. U pitanju je dinamična, furiozna trojka odličnih muzicara iz Beograda, koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard cora, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzickih zamisli i žestoke energije. U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti u živo.

Straight Mickey And The Boyz su Miki na gitari i vokalu, Danilo na bubnju i vokalu, Boško na basu i vokalu.

Kao predgrupa u Nišu nastupiće Ventil. Cena ulaznice je 200 dinara za Niš u pretprodaji, 300 dinara na ulazu, a za koncert u PIrotu koštaće 150 dinara.

Ostavite komentar: