Straight Mickey and the Boyz najavili album spotom “Crv”

Straight Mickey And The Boyz

Posle videospota za pesmu “Pill” i “Live @ Digimedia” video sešna koji ih je plasirao u regionalni etar, grupa Straight Mickey and the Boyz objavila je spot za dugoočekivani singl “Crv“.

Bend koji već godinama važi za “rokenrol cunami”, eksplozivna trojka koja se i bez zvaničnog izdanja etablirala kao jedan od najboljih l​ajv bendova na Balkanu, Straight Mickey and the Boyz singlom “Crv” najavljuju debi izdanje koje će objaviti digitalno, ali i na vinilu​.

Punokrvni sirovi rokenrol koji se čuje u pesmi “Crv” i vidi u svakom kadru novog spota, u tri minute sumira energiju koju ovaj bend nosi, a koju publika tek na nastupima uživo može da oseti u punoj snazi: “Ovu i ostale pesme koje će se naći na albumu snima​li smo u Rijeci, kod Mateja Zeca. Trudili smo se da energiju sviranja uživo prenesemo na snimak, sa što manje intervencija u postprodukciji. ‘Crv’ ​se kao prvi singl izdvojio vrlo jednostavno- prvi je na ploči i otvara celu priču”, kazao je Straight Mickey.

Album prvenac grupe Straight Mickey and the Boyz biće objavljen pod etiketom Odličnog hrčka u narednih mesec dana, a vinil se očekuje na proleće kada će bend krenuti i na promotivnu koncertnu turneju po regionu.

Ostavite komentar: