brkovi

Stoned Jesus se krajem novembra vraćaju u Beograd

Stoned JesusU beogradskom Božidarcu, 27. novembra biće održan trostruki koncert gde će nastupati ukrajinski rokeri Stoned Jesus, zatim njihovi sunarodnici iz benda 5R6, kao i rumunski sastav Methadone Skies.

Stoned Jesus je ukrajinski trio, osnovan u Kijevu 2009. Nakon sjajno primljenih “The First Communion” i “Seven Thunders Roar” ovih dana izašlo je i njihovo treće studijsko izdanje “The Harvest“, u prepoznatljivom maniru: stoner rock sa doom, folk i psych primesama, zaraznim rifovima i refrenima.

Methadone Skies dolaze iz Temišvara, a oformljeni su 2009. godine. U Beogradu će ova psihodelična rok četvorka promovisati ovogodišnje izdanje “Colosseus“. 5R6 stižu iz Harkova i beogradskoj publici će predstaviti prošlogodišnji album “Islands“. Njihov muzički izražaj je kombinacija progressive rocka i post-hardcore zvukova.

Promotivna cena karata za ovaj događaj iznosi 1200 dinara, dok će ulaznice u redovnoj prodaji koštati 1500 dinara. Na dan koncerta za kartu će biti potrebno izdvojiti 1800 dinara.

Ostavite komentar: