Stonebride izbacili službeni live video sa nadolazećeg albuma

Stonebride

Novi album alternativnih/doom/psych/rock teškaša Stonebride, trebao bi ugledati svijetlo dana početkom listopada. Trenutno se nalazi u post-produkcijskoj fazi.

Jedna od pjesama koje će se naći na njemu zove se “Movies, Movies“. Upravo za nju, jedne tmurne nedjelje pred par tjedana snimljen je i ‘živi’ spot, tj. session. Namjerno izbjegavajući sviranje na matricu sa već snimljenog materijala, Stonebride su odlučili svirati onako kako im najbolje leži, uživo.

Cijeli pothvat je bila inicijativa vrijedne ekipe iz DSP sessions, koja je posao obavila na vrhunskom nivou. Mjesto radnje je zagrebački klub DEPO. Bilo je veselo, čak se i Bijeli Zeko vidi u spotu. Gledajte, uživajte, dijelite!

U petak u GK Jabuka jednom od najdugovječnijih i kultnih rock klubova na ovim prostorima, Stonebride nastupa sa braćom po oružju iz banda Luxus Lord. Oba će banda imati svojevrsne promocije novih materijala. Ovaj koncert je svojevrsno zagrijavanje za sve ono s čim će nas oba banda počastiti na jesen/zimu. Upad je simboličnih 25 kuna.

Ostavite komentar: