Stiže knjiga o The Stooges, iz ugla Iggyja Popa

Ove zime, ljubitelji pank muzike, ali i fanovi širom sveta, biće u prilici da u rukama drže primerak knjige o jednom od najuticajnijih bendova prošlog veka, bendu The Stooges.

Kako najavljuje Third Man Book, knjiga pod nazivom TOTAL CHAOS: The Story of The Stooges/As Told by Iggy Pop, jedna je od najiščekivanijih zapisa o protagonistima muzičke scene.

Autor Jeff Gold i saradnik Johan Kugelberg, poznati hroničari i kolekcionari, proveli su dva dana sa frontmenom The Stoogesa, sakupljajući materijal za knjigu. Njegovi odgovori, do srži su ogolili neverovatnu priču, koja ide od tragičnih momenata, do trijumfalnog završetka ulaskom u Rokenrol kuću slavnih 2010. godine. Njihov kontinuirani uticaj oseća se u muzičkom kodu, do današnjih dana, kao matrica koja je pokrenula pank-rok pokret.

Knjiga predstavlja svedočanstvo koje će fanovima pružiti neiscrpan izvor inspiracije i stvaralačkog poleta. Knjiga sadrži retke, do sada neviđene, fotografije iz privatnih arhiva članova benda koje predstavljaju pravo blago za svakog zaljubljenika u muziku.

Ostavite komentar: