Sting u septembru u Beogradu

Sting

Nakon Severne Amerike, Evrope, Južne Amerike i Meksika, Sting u okviru svoje najnovije turneje “57th & 9th World Tour“ nam stiže i u Beograd, 17. septembra, u Kombank Arenu.

Kao pojačanje priključuje se stara postava, tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici, gitarista Dominic Miller, bubnjar Josh Freese i gitarista Rufus Miller, a kao specijalni gost i Joe Sumner, kao i harmonikaš Percy Cardona iz sastava The Last Bandoleros.

Nakon vise od decenije, Sting nam nudi prvi rok/pop projekat nakon dužeg vremena, svoj novi dvanesti solo studijski album  „57th & 9th“. Album je objavljen u novembru za A&M/Interscope Records. Kolekciju od deset pesama moćićemo i da čujemo na ovom koncertu u okviru turneje, koja je već opisana kao “kruna Stingovih koncertnih nastupa”, i koja nam obećava dobru zabavu i nezboravne trenutke.

Ulaznice za koncert  su u prodaji od srede, 21. juna od 10.00. Cena regularnih ulaznica je od 2990 RSD, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušća SC. Online se mogu poručiti preko www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Članovi Sting.com fan kluba, ulaznice mogu naručiti dan ranije, u utorak, 20. juna preko sajta www.sting.com/tour.

Ostavite komentar: